Serveur d'exploration sur l'oranger

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Espagne669
Lluís Palou5
Espagne Sauf Lluís Palou" 664
Lluís Palou Sauf Espagne" 0
Espagne Et Lluís Palou 5
Espagne Ou Lluís Palou 669
Corpus7916
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List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 5.
Ident.Authors (with country if any)Title
000463 Ana Rodríguez [Brésil, Espagne] ; Takehiko Shimada [Japon] ; Magdalena Cervera [Espagne] ; Ana Redondo [Espagne] ; Berta Alquézar [Brésil, Espagne] ; María Jesús Rodrigo [Espagne] ; Lorenzo Zacarías [Espagne] ; Lluís Palou ; María M. L Pez [Espagne] ; Leandro Pe A [Brésil, Espagne]Resistance to pathogens in terpene down-regulated orange fruits inversely correlates with the accumulation of D-limonene in peel oil glands
001642 Ana Rodríguez [Espagne] ; Victoria San Andrés [Espagne] ; Magdalena Cervera [Espagne] ; Ana Redondo [Espagne] ; Berta Alquézar [Espagne] ; Takehiko Shimada [Japon] ; José Gadea [Espagne] ; María Rodrigo [Espagne] ; Lorenzo Zacarías [Espagne] ; Lluís Palou [Espagne] ; María M. L Pez [Espagne] ; Pedro Casta Era [Espagne] ; Leandro Pe A [Espagne]The monoterpene limonene in orange peels attracts pests and microorganisms
001C10 Cristina Rojas-Argudo ; Miguel Ángel Del Río [Espagne] ; Clara Montesinos-Herrero [Espagne] ; Lluís Palou [Espagne]Effects of CO2 and O2 shocks at high temperature on postharvest quality of cold‐stored citrus fruit
001F74 Silvia A. Valencia-Chamorro [Espagne, Équateur] ; Maria B. Perez-Gago [Espagne] ; Miguel Angel Del Rio [Espagne] ; Lluís Palou [Espagne]Effect of antifungal hydroxypropyl methylcellulose (HPMC)-lipid edible composite coatings on postharvest decay development and quality attributes of cold-stored 'Valencia' oranges
002C08 Lluís Palou [Espagne] ; Josep Usall [Espagne] ; Joseph L. Smilanick [États-Unis] ; Maria-José Aguilar [Espagne] ; Inmaculada Vi As [Espagne]Evaluation of food additives and low‐toxicity compounds as alternative chemicals for the control of Penicillium digitatum and Penicillium italicum on citrus fruit

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